Дървесина 

Дървесен чипс, влакна, стърготини, стружки, листа, дървени въглища, дървесни кори, корени, клони... Всички тези материали са леки. Ремаркето се напълва бързо, а Вие все още не сте достигнали максимално допустимото тегло на товара. Според нас това е недопустимо.
 

Благодарение на дългогодишния ни опит Вие винаги ще използвате максималния обем, който отговаря на законоустановените параметри. В прицеп с дължина 13,6 метра и височина 4 метра стандартно предлагаме транспортен обем от 95м³, който в рамките на тези размери може да достигне до 105m³. Допълнителен обем ще постигнете чрез състав от камион и ремарке. Според германското законодателство например, при максимална дължина от 18,75 метра и височина 4 метра може да бъде достигнат обем до 112m³. Neem Свържете се с Вашия търговски представител за допълнителна информация относно законово допустимия максимален обем във Вашия регион..

Основното предимство на нашите уникални ремаркета с подвижен лентов под се състои не само в големия обем, но и в  комбинирането на (обратни) товари. Можете например да транспортирате дървесни стърготини до предприятие за производство на плоскости от ПДЧ и на връщане да вземете ПДЧ плоскости. Или превозвате дървесни стружки до хартиена фабрика и на връщане вземате нови хартиени рула… Възможностите са безкрайни.
 

Вашият търговски представител:

 

УНИТРЕЙЛЪР ЕООД
8010 Бургас
Бул.“Проф. Яким Якимов“ № 3
8010 Burgas, Bulgaria

Моб. +359 886 109 712
Email: n.bonchev@unitrailer.bg

 

 

 

 

Свържете се с

брошура