Единични товари

 

Голямо предимство на ремаркето с подвижен лентов под е равният товарен под. Това Ви позволява лесно да натоварвате всякакви видове единични товари. Идеално за превозване на обратни товари. И разбира се, за реализиране по-висока печалба!

Можете да транспортирате например суровини в насипно състояние до производствено предприятие, а на връщане да вземете готова продукция. Например дървесни стърготини на отиване и ПДЧ плоскости на връщане или използвана хартия на отиване и нови хартиени рула на връщане и т.н.  С помощта на системата на подвижния лентов под можете лесно да натоварвате палети. Подът е подходящ за придвижване с високоповдигач. Така винаги много лесно ще можете да натоварвате и разтоварвате Вашите единични товари.

Ако редовно превозвате единични товари, можем да Ви предложим и ремаркета със zijdeuren странични врати. Страничните врати улесняват още повече товаренето на единични товари и неделими товари. Разполагаме с различни модели. Разгледайте снимките и се свържетеt с Вашия търговски представител, за да се информирате за възможностите.

За транспортирането на единични товари предлагаме и следното оборудване: хидравлична товарна платформа, халки за обезопасяване на товара, бокс палети, отделение за нископовдигач и още много други. Снимките и видеоклиповете по-долу дават добра представа за безкрайните възможности.

 

Вашият търговски представител:

 

УНИТРЕЙЛЪР ЕООД
8010 Бургас
Бул.“Проф. Яким Якимов“ № 3
8010 Burgas, Bulgaria

Моб. +359 886 109 712
Email: n.bonchev@unitrailer.bg

 

 

 

 

Свържете се с

брошура