Отпадъци


 

За транспортирането на отпадъци Ви е необходимо стабилно ремарке. Повече от 34 години компанията Knapen Trailers разбира това по-добре от всеки друг. Като абсолютен пазарен лидер ние Ви предлагаме най-надеждното ремарке на пазара.

 

С ремаркето с подвижен лентов под ще транспортирате по-голямо количество товар. Системата на подвижния лентов под може да се използва за уплътняване на товара. Освен това нашите ремаркета имат малка собствена маса, което позволява да бъде натоварено по-голямо количество товар.

Специално за транспортирането на отпадъци предлагаме  следното оборудване: хидравлична задна платформа, автоматичен покрив, модули срещу износване вътре в ремаркето, кука за теглене, водоструйка под високо налягане, така че да можете директно да натоварвате обратни товари, защитно платнище отстрани и още много други. Снимките и видеоклиповете по-долу дават добра представа за безкрайните възможности.

Поради лесната си достъпност отпадъците са изключително подходящ продукт, който може да се използва като обратен товар. На отиване можете да извършите редовния си транспорт, а на връщате да вземете отпадъци. Това е ефективно и от гледна точка на степента на използваемост на Вашите превозни средства!

 

Вашият търговски представител:

 

УНИТРЕЙЛЪР ЕООД
8010 Бургас
Бул.“Проф. Яким Якимов“ № 3
8010 Burgas, Bulgaria

Моб. +359 886 109 712
Email: n.bonchev@unitrailer.bg

 

 

 

 

Свържете се с

брошура